Anita Hellemons

Anita Hellemons

Anita is een Ayurvedisch massage-therapeute/practitioner en gecertificeerd meditatieleraar vanuit het Chopra Centre USA. Zij geeft trainingen en begeleiding gericht op persoonlijke ontwikkeling en geweldloze communicatie.

Locatie: Den Haag en Rotterdam
Website: www.levenswerk.com

Yvette Hooites Meursing

Yvette is sociologe en opgeleid als psychotherapeut. Zij is leraar in spirituele psychologie (opgeleid door Bart ten Berge) en gecertificeerd meditatieleraar van het Chopra centrum in de VS.

Locatie: Den Haag en Rotterdam
Website: www.levenswerk.com

Georgi Y. Johnson

Vanuit de integratie tussen nonduale therapie en de opleiding in Spirituele Psychologie geeft Georgi samen met haar partner Bart les.

http://www.iamhere.life

Bart ten Berge

Volgde ruim 20 jaar opleidingen bij Bob Moore.
Sindsdien geeft hij de opleiding Spirituele Psychologie (The Healing Principle) aan een groot aantal groepen in Nederland, de Verenigde Staten, Alaska en Israel.
In zijn werk als spiritueel leraar en healer benut Bart zijn medische en psychologische achtergrond.

Locatie:  Haren & Israel
Website: www.inner-growth.org

 

 

Pauli van Engelen

Na haar verpleegkundige opleiding werkte Pauli in een antroposofisch ziekenhuis en inmiddels geeft zij ruim 20 jaar individuele begeleiding bij het therapeuticum lemminkainen in Groningen. Daar geeft zij baden en ritmische inwrijvingen met etherische oliën.
Daarnaast begeleidt zij veranderings-processen in zorgorganisaties. Sinds vijftien jaar geeft Pauli meditatiecursussen en de opleiding Spirituele Psychologie.

Locatie:  Groningen & Rotterdam
Website: www.meditatie-en-innerlijke-groei.nl